Restaurace Carbon vám představí poklady slezské kuchyně

Představujeme vám menu restaurace Carbon. Ochutnejte pokrmy slezské kuchyně připravené ze surovin místních pěstitelů, chovatelů a výrobců.

Předkrm:
Zapečená klobáska od Bobra v listovém těstě, míchaný salát z lístků
Naše domácí škvarková pomazánka, brusinková marmeláda, Vesnický chléb

Polévka:
Tradiční česnekačka s chlebovými krutóny a olomouckou tvarůžkou
Z kysaného otického zelí s uzeným bůčkem od Bobra

Hlavní chod:
Konfitované kachní stehno, restované červené zelí, opečený bramborový knedlík z bramborárny od pana Kubaláka z Fryčovic
Sous – Vide králičí stehno, šťouchané bramory z Fryčovic s cibulkou a uzenou slaninou od Hájka, pečené žampióny s červenou cibulí

Dezert:
Opilý Francek
Starobělské zmrzlé knedle s mákem

Nápoj:
Ryze hořká Radegast 12´
Naše levandulová limonáda
Konvička našeho domácího jahodového čaje