Jednoduchá, ale výrazná. Taková je slezská kuchyně
- Lukáš Rejda
- 7. 8. 2020
- Minut čtení: 1
Je libo pečenou krkovičku se zelím a domácími chlupáči? Tu pěkně spláchnout pivkem? A nakonec se určitě najde místečko na bramborové šulánky s povidly a šlehaným frýdeckým tvarohem…. Tohle všechno a další Slezské dobroty můžete ochutnat v rámci našeho gastrotýdne v tématické restauraci Grill station Střelnice.

Předkrm:
Škvarková pomazánka s rozpečeným chlebem
Polévka:
Staročeská kulajda z čerstvého kopru s houbami a zastřeným vejcem
Hlavní chod:
Králík pečený na černém pivu s křupavou slaninou, chlebovické bylinkové baby brambory
Pečená krkovička na kmínu a česneku s kyselým zelím, domácí chlupáče opečené na sádle
Dezert:
Bramborové šulánky s povidly a šlehaným frýdeckým tvarohem
Comments