Přeneste se do oblasti Středomoří. Nejen jídlo, ale také prostředí vám ho připomene
- Lukáš Rejda
- 6. 8. 2020
- Minut čtení: 1
Z nabídky menu Týdne plného chutí si přijdou na své i milovníci zdravého životního stylu. O středomořské kuchyni se traduje, že je jednou z nejzdravějších a obyvatelé této lokality se dožívají vysokého věku. V jejich kuchyních se objevuje spousta zeleniny, celozrnných výrobků, luštěnin a ryb. To vše si můžete vychutnat v prostředí restaurace a kavárny Dvorek, která připomíná trochu oblasti, odkud nabídka jídel pochází.

Předkrm:
Filírované kalamáry nakládané v pepři, salát z cherry rajčat a dijonský vinaigrette
Korsický salát z chapadel humboldtské chobotnice
Polévka:
Provensálská rybí polévka bujabéza
Tradiční francouzská krémová cibulačka
Hlavní chod:
Pražma královská na grilu
Losos položený na kroupovém zeleninovém salátu
Krevetový špíz zapečený mozzarellou s grilovaným artyčokem
Přílohy:
Kroupový zeleninový salát
Vařené brambory na bylinkách
Focaccia
Dezert:
Tiramisu a la firenze
Panna cotta s malinovým dipem
Comments